Otroška protipljuvalna maska Samorog

01338

Otroška protipljuvalna maska. Prosimo, da si pred nakupom preberete spodnji opis in navodila za uporabo.

Več podatkov

Dobava je predvidena v 3-7 delovnih dneh.

11,99 € z DDV

Več podatkov

PROTIPLJUVALNE MASKE 

Dejstvo je, da vas tovrstne obrazne maske NE ščitijo pred virusi, namenjene so zaščiti drugih pred vašim pljuvanjem med govorjenjem. Ce iščete zaščito pred virusi, je to zaščitna obleka 3M in verjetno še kaj podobnega. Tega mi ne delamo.
.

Podloga = muslin 100% bombaž
.
Potiskana maska: Zunanji del 100% poliester 120g - to sem izbrala, ker je poliester hidrofobičen, to pomeni da tekočine ne vpija, jo odbija. Torej zunanja plast se ne bo tako hitro napojila z vlago pri izdihavanju. Vsaka zase je potiskana.
.
Maska ima pri strani 2 elastična trakca za zavezovanje za glavo in na vrhu glave. Vse maske so pralne tudi na 90C, čeprav bo že 60C naredilo svoje. 

Likate jih preko krpe, pazite na mehansko obrabo podloge.

NAVODILA ZA UPORABO: - POVZETO PO UKC LJ

- Maska je namenjena večkratni uporabi.

- PRED NAMESTITVIJO MASKE SI UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE

- Masko namestite na obraz od zgornjega dela nosnega korena preko ust in pod brado, da se maska tesno prilega obrazu.

- Maske se med uporabo ne dotikajte, v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke!!! (Tako preprečite prenos mikrobov).

- Maske nikoli ne nosite pod nosom ali pod brado!!!! - Po 2 urah ali v primeru ovlažitve maske le to odstranite s prijemom za trakove ali elastiki, Maske se nikoli ne dotikajte spredaj.

- Ob odstranjevanju maske glavo držite naravnost (ne glejte navzdol), s tem preprečite raztros mikrobov iz površine maske po vaši obleki.

- PO ODSTRANITVI SI OBVEZNO UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE!!! Vzdrževanje. Po uporabi masko odložite na določeno mesto, da ne bodo prihajale v kontakt s čistim perilom, materialom.

Prosimo vas, da maske uporabljate v zaprtih prostorih, kjer ste v stiku z drugimi ljudmi, vendar ne doma. Na sprehodih še vedno raje ohranjajte vsaj 2m distance od drugih ljudi in maske ne uporabljajte.

Za pranje ne uporabljajte mehčalca, saj vas bo pekel nos.

POSEBNO OPOZORILO: Masko naj otrok uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Trakci so lahko nevarni. Izdelek ni igrača.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: