Pohodne turne hlače - PREDNAROČILA

Naročite le, če se vam ne mudi zelo ;) Predviden rok dobave je čez cca 2-3 tedne (25-30.januar 2022) Če vam ne bodo ustrezale jih lahko vrnete ali menjate, brez komplikacij. Pohodne turne hlače za aktivnosti v hlednem vremenu. Čist hude :) Beri spodaj...

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

119,99 € z DDV

Več podatkov

Tele so sicer namenjene za hojo in smucanje - ampak ne za na sedeznico, tam vas bo zeblo, ker sedite pri miru - razen za res tople smucarske dneve.
.
Pri turnem smucanju ali pri hoji v hribe namrec skoz migas... Gor grede hodis in svicas ku kojn, zato so na stegnih zracniki. Dol grede se bolj matras kot na smuciscu in ti je v klasicnih smucarskih hlacah vroce. Tele so iz tankega, elasticnega softshela - ne prepihajo in so vodo odbojne (sneg). Zadnjica in sprednji del do kolen je podlozeno s Coolpass materialom - tanek, lahek material, ki odvaja vlago stran od telesa.
.
Patent v pasu je visok 10cm, nezno stisne, material je tehnicni jersey. Dodali smo sirok trakec, da ne zlezejo dol med kolovratenjem po hribih.
.
Na kolenih so narejene gubice - za bolj udobno gibanje.
.
Notranji spodnji del hlac je dodatno zasciten - a ves ka s pancarjem ali gojzarjem brcnes v drug pancar ali gojzar, da sneg dol spravis.
.
Na zunanjem delu se z zadrgo hlace razsirijo, da gredo cez pancar. Spodaj je dodana elastika za boljsi oprijem.
.
Na zadnjici je en zep brez zadrge. Zgornji del zepa je prekrit z unim fluorestencnim lokom - da ne padejo zadeve kar ven, ce se skotalis.
.
Funkcija fluorestencnega loka je zgolj estetske narave - da naredi lepso zadnjico 
.
Spredaj je en zep z zadrgo. Dovolj velik za telefon ali manjso zolno, ma iskreno, mene motijo take zadeve po zepih na hlacah. Plus, ce pades, lahko fejst boli. Zadnjic si je eden baje rebra polomil, ker je dol grede padel s telefonom v zepu na jakni.
.
Material: tanek, elastičen softshell 100% poliester / zračniki in podloga collpass mesh 95% poliester, 5% elastan
TABELA VELIKOSTI XS S M L XL
PAS 64+ 70+ 76+ 82+ 88+
BOKI 84+ 90+ 96+ 102+ 108+
STEGNO 52 54 56 58 60
DOLŽINA 102 102 102 102 102
SPODAJ 34 36 38 40 42
ODPRTO 46 48 50 52 54

KRAJŠE: PRI SKRAJŠANI VERZIJI JE ŠIRINA ENAKA, LE HLAČNICE SO 6cm KRAJŠE :)

PS: Pridržujemo si pravico do spremembe pri kakih detajlih - na bolje seveda ;) 

Pripomočki

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: